suolahuone2

Suolahuone

Jätä kiire ja stressi oven ulkopuolelle

Hoito on erittäin rentouttava. Suolahuone yllättää valkoisuudellaan. Tuntuu kuin astuisit suoraan talviseen ja lumiseen luontoon, vaikka todellisuudessa siellä on normaali huonelämpö. Voit tulla yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Max 5 henkilöä kerrallaan.

Suolahuone on nimensä mukaisesti suolaa lattiasta kattoon. Generaattori pölyttää suolapölyä ilmaan, jota hengitellään syvälle keuhkoihin ja hengitysteihin. Hoito perustuu siihen, että negatiivisesti varautuneet hiukkaset kulkeutuvat syvälle keuhkorakkuloihin ja ihohuokosiin, tuhoten bakteereja ja saaden aikaan luonnonmukaisen puhdistusreaktion.

Kenelle?

Suolahoito sopii ennaltaehkäiseväksi hoidoksi kaikille, jotka haluavat lisätä luontaista vastutuskykyään sekä hoitaa hengityselimistöään tai ihoaan, vaikka varsinaista sairautta ei olisikaan!

Käynti suolahuoneessa edeltävästi parantaa hapenottokykyä esim. urheilu/hiihtosuorituksen aikana ja suorituksen jälkeen rentouttaa.

Erityisesti hyötyvät henkilöt, kenellä on: astma, pitkittynyt nuha tai yskä, poskiontelotulehduksia, korvatulehduskierre, krooninen hengitysteiden sairaus, allergiaoireita, atooppinen iho, psoriasis, yms.

Sivuvaikutuksia hoidolla ei juuri ole. Sopii myös lapsille.

 

Suositeltavaa

Urheilijat, kuntoilijat, tupakoitsijat, huonosta sisäilmasta, pakokaasusta ja ilmansaasteista kärsivät, pöly- ja homealtistuneet, laulajat, opettajat, luennoitsijat ja kaikki, jotka käyttävät työkseen ääntään.

Hoito

Suolahuonehoito kestää 40 min./kerta. Hoitoaika riippuu hoidettavan iästä ja hoidon vaikeusasteesta. Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Hoitokertoja 5-10 sairaudesta riippuen. Hoidot annetaan mielellään peräkkäisinä päivinä tai 2-3 x viikossa. Tiheä hoitojakso estää tulehdusaineiden uudelleen voimistumisen hoitokertojen välillä.

Voit tulla omissa vaatteissa tai jos iho-oireita, niin riisuen esim. pikkuhoususilleen tai uimapuvussa.

Istut mukavasti kuunnellen rauhoittavaa musiikkia, hengitellen suolapölyä ja nauttien maisemasta. Hoito vähentää hengitysteiden oireilua pienentämällä limakalvojen turvotusta, helpottaa hengenahdistusta esim. astmassa. Tehostaa lääkehoitoa, sillä pitää limakalvot kunnossa. Karaisee hengitysteitä esim. maantie- ja siitepölyä vastaan.

Rauhoittaa kuivaa ja kutisevaa ihoa. Suolapöly imee ympäröivästä ilmasta kosteutta itseensä. Tämän ansiosta iho pysyy kosteana ja kimmoisana. Samalla suolalla on desinfioiva vaikutus.

Rentouttaa, nukut paremmin ja kuorsaus vähenee.

Hinnasto

Suolahuonehoidot
1 krt aikuinen 20€
5 krt 90€
10 krt 170€
alle 12v 10€/1 krt
alle 6 v. aikuisen seurassa

Suolahuone + Jalkakylpy 25 €

 

  • Eläkeläiset, työttömät, astma- ja allergialiiton, hengitysyhdistys Helin ja psoriasisliitonjäsenet - 10%
  • Ruka Mustalammen mökeissä majoittuvat - 10%
  • Kerää 5 hengen porukka, 18 € per henkilö
  • Isommille ryhmille KYSY TARJOUSTA , mahdollisuus myös pienimuotoiseen ruokailuun hoitojen yhteydessä

 

Suolahoidon voi yhdistää hierontoihin esim. pariskunta tai ystävykset ; vaihtaen vuorotellen suolahoidossa/hieronnassa.

Suolahuoneen yhteydessä myymälä, jossa esim. luonnonmukaisia, lisä- ja säilöntäaineettomia hoitotuotteita, lahjatavaroita.

Ajanvaraus 

Yhteystieto

Hietavaarantie 14
93830 Rukatunturi
+358 400 172 122/Päivi Haataja
+358 40 744 9395/Taito Haataja

Yhteydenottolomake

Lähetä sähköposti
(valinnainen)

Ruka Mustalampi, Hietavaarantie 14, 93830 Rukatunturi, Finland
Päivi Haataja p. +358 400 172 122 | Taito Haataja p. +358 40 744 9395
rukamustalampi@gmail.com